desktop

פינות אוכל נפתחות

באפריל פינות אוכל,  ניתן למצוא מגוון רחב של פינות אוכל שיתרונן העיקרי הם סוגי הפתיחות,
המאפשר לכם לקנות שולחן יחסית קטן, אך להגדיל אותו כאשר אתם מארחים.

הדבר החשוב ביותר עבור הצרכן הישראלי הוא ב-שולחן אוכל נפתח הפונקציונליות של השולחן ויכולתו להיפתח בשלל סוגי פתיחות כאשר לכל לקוח אנו מתאימים את סוג הפתיחה הנכון בשבילו.

פינת האוכל היא המקור להנאה מחוויה משפחתית, חוויה חברתית מקרבת, והצלחה בכל אירוח של משפחה
או חברים. אך מה עושים כאשר אנו מתכוונים לארח מספר רב של משתתפים?
ארוחה רבת משתתפים דורשת שולחן רחב ידיים, והפתרון הוא שולחן אוכל בעל יכולת הגדלה.
בשימוש יומיומי למשפחה המצומצמת, ובעת אירוח ניתן להגדילו על ידי תוספות.

באפריל פינות אוכל, קיימות מספר אפשרויות הגדלה וסוגי פתיחה שונים:

פתיחת אמצע מטרו – שולחן עם פתיחה אמצעית, להגדלה של שני מטרים נוספים.

פתיחת אמצע ג'מבו – קיימת לרוב בשולחנות מתומנים, עגולים ומרובעים.
תוספת של שני מטרים פתיחה.

פתיחת פרפר- פתיחה צידית לתוספת של 1.2 מ' נוספים.

פתיחת צד – תוספת של בין 75 ל 100 ס"מ ללא חלוקת הפלטה העליונה במצב סגור.

פתיחת ספר – פתיחה המכפילה את אורכו של השולחן.

פתיחת מגירה- שתי פתיחות בלתי תלויות משני צידי השולחן המאפשרות פתיחה רק של צד אחד של השולחן.

כנסו לגלרית פינות אוכל



* מומלץ לעיין גם במוצרים מסדרת פינות אוכל מעץ אלון מבוקע

שינוי גודל גופנים
ניגודיות